• Kategorie
  • MISO HATCHO (NA BAZIE SOI) BIO 300 g - LIMA

Brak towaru
27.91
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24h -78h
Cena przesyłki 7.99
Paczka w Ruchu (czas oczekiwania ok. 7 dni) 7.99
Paczka w Ruchu - LESS WASTE 10.99
Paczkomaty InPost (czas oczekiwania ok. 3-4 dni) 12.99
Paczkomat Inpost - LESS WASTE 14.99
Kurier Inpost (czas oczekiwania ok. 3-4 dni) 14.99
Kurier Inpost -LESS WASTE 15.99
Kurier (Pobranie) do 15 kg 16.99
Kurier DHL - lepsza jakość dowozu paczki (ok. 4 dni) 17.59
Kurier DPD 17.99
Kurier DHL - LESS WASTE 19.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.39 kg
EAN 5411788041256
Zostaw telefon

SKŁADNIKI
Soja* 64%, woda, sól morska 11%, mąka z prażonego jęczmienia* 0,8%, Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji soi - minimum 1 rok.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 854 kJ/ 204 kcal
Tłuszcz - 9,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany - 5,4 g;
w tym cukry: 2 g
Błonnik - 8,2 g
Białko - 23,6 g
Sól - 4 g

 

Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest