• Kategorie
  • PASTA UME (Z MORELI JAPOŃSKICH) BIO 250 g - TERRASANA

Symbol: 8713576173239
Brak towaru
52.95
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24h -78h
Cena przesyłki 13.99
Zakup jadłospisu 0
Paczkomaty InPost (czas oczekiwania ok. 3-4 dni) 13.99
Kurier Inpost (czas oczekiwania ok. 3-4 dni) 15.99
Kurier (Pobranie) do 15 kg 17.99
Kurier DPD 18.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.28 kg
EAN 8713576173239
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
pulpa z moreli* (morele japońskie*, sól morska), ocet ume su* (morele japońskie*, sól morska, liście shiso*)(*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Umeboshi określana jest mianem kiszonej śliwki, jednak w rzeczywistości jest to morela.
Pochodzi z Japonii i dostała miano superfood ze względu na swoje zdrowotne właściwości.
Swój niepowtarzalny aromat zyskuje dzięki długiemu procesowi fermentacji. Ma wyraźny słono-kwaśny smak.
Ocet ume su powstaje w wyniku fermentacji umeboshi (morele japońskie kiszone).
W Japonii pasta ume używana jest do sosów, dipów i sushi.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 102 kJ/24 kcal
Tłuszcz - 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 2,7 g
wtym cukry - 0 g
Błonnik - 3,6 g
Białko - 0,3 g
Sól - 14,2g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH) BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Sklep zamknięty

Witamy Państwa

W związku ze sklep został sprzedany dla innego podmiotu gospodarczego, domena bioconieco.pl została wstrzymana. 

Dziękujemy za  3-letnią współpracę i zaufanie.


Pozdrawiamy
Zespół bioconieco.pl