
Składniki :
- Kapusa pekińska(50g)
- Oliwa z oliwek(40g)
- Tofu marynowane(100g)
- Czerwona cebula(85g)
- Mięso z dzika(50g)
- Cebula(100g)
- Mieszanka niskowęglowodanowa
Szacowany czas przygotowania: 20-35 minut
Sposób przygotowania:
- Zblenduj kapustę z oliwą z oliwek i wodą
-
- Zwiększając ilość oliwy i wody otrzymujemy inną gęstość ciasta
- Dodaj mieszankę niskowęglowodanową i wodę
- Blenduj
- Mieszaj ręcznie do uzyskania formowalnej masy
- Uformuj masę w pasek i ją pokrój
- Rozwałkuj pokrojone kawałki masy
- Zblenduj tofu, cebulę oraz mięso
- Złóż pierogi
- Ugotuj
Makro
931kcal| B:65.4g| T:95.7g| W: 15.9g