Składniki :

  • Kapusa pekińska(50g)
  • Oliwa z oliwek(40g)
  • Tofu marynowane(100g)
  • Czerwona cebula(85g)
  • Mięso z dzika(50g)
  • Cebula(100g)
  • Mieszanka niskowęglowodanowa

Szacowany czas przygotowania: 20-35 minut

Sposób przygotowania:

  1. Zblenduj kapustę z oliwą z oliwek i wodą
    • Zwiększając ilość oliwy i wody otrzymujemy inną gęstość ciasta
  2. Dodaj mieszankę niskowęglowodanową i wodę
  3. Blenduj
  4. Mieszaj ręcznie do uzyskania formowalnej masy
  5. Uformuj masę w pasek i ją pokrój
  6. Rozwałkuj pokrojone kawałki masy
  7. Zblenduj tofu, cebulę oraz mięso
  8. Złóż pierogi
  9. Ugotuj

Makro

931kcal| B:65.4g| T:95.7g| W: 15.9g