Składniki :

  • Śmietana 30%(120g)
  • Polędwiczka wieprzowa(300g)
  • Masło klarowane(150g)
  • Mąka kokosowa(24g)
  • Marchew(90g)
  • Pietruszka korzeń(80g)
  • Cebula(100g)
  • Por(50g)
  • Kalafior(400g)

Szacowany czas przygotowania: 40-45 minut

Sposób przygotowania:

  1. Pokrój wieprzowinę
  2. Wymieszaj mąkę z wieprzowiną
  3. Smaż mięso na maśle klarowanym
  4. Zmiksuj warzywa
  5. Dodaj zmiksowane warzywa i kalafior do mięsa na patelni
  6. Duś przez 20 minut
  7. Dodaj śmietanę
  8. Smaż przez 10 minut
  9. Podajemy na talerzu

Makro:

2327kcal | B:85.5 g| T:197.1 g| W: 53.7g