
Składniki :
- Jajka(56g)
- Serek mascarpone(72g)
- Śmietana 30%(50g)
- Mąka kokosowa(24g)
- Kotlet schabowy(586g)
- Szpinak świeży/mrożony(300g)
- Smalec(100g)
- Mieszanka niskowęglowodanowa(100g)
Szacowany czas przygotowania: 30-45 minut
Sposób przygotowania:
- Rozgrzej patelnie ze smalcem
- Przypraw mięso
- Rozmieszaj jajko
- Zamocz mięso w jajku
- Obtocz w mieszance niskowęglowodanowej
- Smaż obustronnie na patelni
- Po zdjęciu mięsa, smaż szpinak na patelni
- Wymieszaj śmietanę z serkiem mascrapone
- Dodaj śmietanę z serkiem do szpinaku na patelni
- Dodaj mąkę kokosową
- Podaj mus szpinakowy z mięsem
Makro
2625kcal| B:140.4g| T:204.6g| W: 53.3g