Składniki :

  • Jajka(56g)
  • Serek mascarpone(72g)
  • Śmietana 30%(50g)
  • Mąka kokosowa(24g)
  • Kotlet schabowy(586g)
  • Szpinak świeży/mrożony(300g)
  • Smalec(100g)
  • Mieszanka niskowęglowodanowa(100g)

Szacowany czas przygotowania: 30-45 minut

Sposób przygotowania:

  1. Rozgrzej patelnie ze smalcem
  2. Przypraw mięso
  3. Rozmieszaj jajko
  4. Zamocz mięso w jajku
  5. Obtocz w mieszance niskowęglowodanowej
  6. Smaż obustronnie na patelni
  7. Po zdjęciu mięsa, smaż szpinak na patelni
  8. Wymieszaj śmietanę z serkiem mascrapone
  9. Dodaj śmietanę z serkiem do szpinaku na patelni
  10. Dodaj mąkę kokosową
  11. Podaj mus szpinakowy z mięsem

Makro

2625kcal| B:140.4g| T:204.6g| W: 53.3g