Składniki :

  • Masło klarowane(50g)
  • Kapusta pekińska(700g)
  • Śmietana 30%(50g)
  • Cebula(100g)
  • Czosnek(10g)
  • Wieprzowina żeberka(1000g)

Szacowany czas przygotowania: 30-35 minut

Sposób przygotowania:

  1. Przypraw mięso i smaż je na maśle klarowanym
  2. Posiekaj kapustę
  3. Potnij czosnek i cebulę
  4. Zdejmij mięso z patelni i w jego miejsce daj pocięty czosnek i pociętą cebulę
  5. Smaż do zarumienienia
  6. Dodaj usmażoną cebulę i czosnek do mięsa w garnku
  7. Dodaj kapustę i przyprawy, oraz zalej gorącą wodą
  8. Podawaj na talerzu

Makro:

3495 kcal| B:196.6 g| T:288.8 g| W: 34.3 g