
Składniki :
- Seler naciowy(80g)
- Makaron konjac noodle thai(385g)
- Brokuł świeży lub mrożony(250g)
- Pietruszka korzeń(30g)
- Cebula(80g)
- Czosnek(8g)
- Jajka(56g)
- Awokado(140g)
- Oliwa z oliwek(30g)
- Śmietana 30%(50g)
- Chrzan tarty(60g)
- Musztarda(20g)
- Mięso mielone chude(500g)
Szacowany czas przygotowania: 40-45 minut
Sposób przygotowania:
- Dodaj mięso i jajko do miski
- Dodaj przyprawy
- Dodaj chrzan i musztardę
- Posól i wymieszaj
- Pokrój seler, cebulę oraz brokuły i je zmiksuj
- Dodaj bulion
- Posmaruj Varomę żółtkiem za pomocą pędzla
- Włóż pulpety do varomy i ułóż je w zupie
- Gotuj 30 minut w temperaturze 95 stopni
- Obierz i pokrój awokado
- Dodaj awokado do zupy
- Dodaj chrzan oraz śmietanę
- Stopniowo zwiększaj obrony od 5 do 10 przez minutę.
Makro:
1984 kcal| B:119.6 g| T:145.9 g| W: 52.6 g