Składniki :

  • Seler naciowy(80g)
  • Makaron konjac noodle thai(385g)
  • Brokuł świeży lub mrożony(250g)
  • Pietruszka korzeń(30g)
  • Cebula(80g)
  • Czosnek(8g)
  • Jajka(56g)
  • Awokado(140g)
  • Oliwa z oliwek(30g)
  • Śmietana 30%(50g)
  • Chrzan tarty(60g)
  • Musztarda(20g)
  • Mięso mielone chude(500g)

Szacowany czas przygotowania: 40-45 minut

Sposób przygotowania:

  1. Dodaj mięso i jajko do miski
  2. Dodaj przyprawy
  3. Dodaj chrzan i musztardę
  4. Posól i wymieszaj
  5. Pokrój seler, cebulę oraz brokuły i je zmiksuj
  6. Dodaj bulion
  7. Posmaruj Varomę żółtkiem za pomocą pędzla
  8. Włóż pulpety do varomy i ułóż je w zupie
  9. Gotuj 30 minut w temperaturze 95 stopni
  10. Obierz i pokrój awokado
  11. Dodaj awokado do zupy
  12. Dodaj chrzan oraz śmietanę
  13. Stopniowo zwiększaj obrony od 5 do 10 przez minutę.

Makro:

1984 kcal| B:119.6 g| T:145.9 g| W: 52.6 g