
Składniki :
- Pomidory krojone w soku pomidorowym(400g)
- Wieprzowina(400g)
- Oliwa z oliwek(40g)
- Cebula(150g)
- Czosnek(10g)
- Papryka czerwona(200g)
- Śmietana 30%(100g)
Szacowany czas przygotowania: 30-35 minut
Sposób przygotowania:
- Zblenduj cebulę oraz czosnek
- Dodaj przyprawy
- Dodaj oliwę z oliwek i zblenduj
- Dodaj mięso
- Dodaj sos pomidorowy
- Gotuj 10 minut w temperaturze 120 stopni i obrotami "mieszanie"
- Dodaj pomidory z sokiem pomidorowym
- Dodaj bulion
- Dodaj sól
- Przypraw
- Dodaj paprykę czerwoną
- Gotuj przez 8 minut w temperaturze 100 stopni i na obrotach 1
Makro:
1412 kcal| B:88.3 g| T:98.7 g| W: 43.4 g