Składniki :

  • Pomidory krojone w soku pomidorowym(400g)
  • Wieprzowina(400g)
  • Oliwa z oliwek(40g)
  • Cebula(150g)
  • Czosnek(10g)
  • Papryka czerwona(200g)
  • Śmietana 30%(100g)

Szacowany czas przygotowania: 30-35 minut

Sposób przygotowania:

  1. Zblenduj cebulę oraz czosnek
  2. Dodaj przyprawy 
  3. Dodaj oliwę z oliwek i zblenduj
  4. Dodaj mięso
  5. Dodaj sos pomidorowy
  6. Gotuj 10 minut w temperaturze 120 stopni i obrotami "mieszanie"
  7. Dodaj pomidory z sokiem pomidorowym
  8. Dodaj bulion
  9. Dodaj sól
  10. Przypraw
  11. Dodaj paprykę czerwoną
  12. Gotuj przez 8 minut w temperaturze 100 stopni i na obrotach 1

Makro:

1412 kcal| B:88.3 g| T:98.7 g| W: 43.4 g