
Składniki :
- Bulion(1L)
- Śmietana 30%(150g)
- Serek topiony kremowy 60%(50g)
- Marchew(45g)
- Seler naciowy(80g)
- Por(50g)
- Oliwa z oliwek(105g)
- Cebula(80g)
- Czosnek(10g)
Szacowany czas przygotowania: 60-65 minut
Sposób przygotowania:
- Dodaj pocięte warzywa do Varomy
- Duś w thermomixie na obrotach 1 przez 14 minut
- Przygotuj bulion
- Zmiksuj cebulę
- Do cebuli dodaj oliwę z oliwek
- Dodaj śmietanę i czarny pieprz mielony oraz bulion
- Miksuj stopniowo zwiększając do 9
- Dodaj ugotowane na parze warzywa
- Gotuj w temperaturze 100 stopni na obrotach 2
- Podaj w głębokim naczyniu
Makro:
1605 kcal| B:12,4g| T:157.8g| W: 34.9g