Składniki:

  • Makaron włoski spaghetti la Molisana
  • Cebula
  • Czosnek
  • Natka pietruszki
  • Grzyby z lasu (można również znaleźć na bioconieco)
  • 2 łyżki śmietany 18%
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • Płatki drożdżowe
  • Cheddar

Szacowany czas przygotowania: 10-15 minut

Sposób przygotowania:

  1. Na oliwie podsmażyć posiekany czosnek i cebulę
  2. Dodać pokrojone w plastry grzyby i przyprawić pieprzem
  3. Ugotuj makaron
  4. Na patelnie dodaj śmietanę, trochę wody z makaronu i wymieszaj
  5. Dodaj płatki drożdżowe i pokruszony ser
  6. Wrzuć posiekaną natkę pietruszki i makaron

Makro:

678kcal | B:25.56g| T:25.55g| W:83.47g

Autorka: dietetyk_uczy_sie_cale_zycie_