Składniki :

  • Wołowina szponder(100g)
  • Udko z kurczaka(160g)
  • Babka jajowata(40g)
  • Śmietana 30%(50g)
  • Marchew(135g)
  • Jajka(112g)
  • Kapusta pekińska(100g)
  • Cebula(100g)
  • Czosnek(10g)
  • Oliwa z oliwek(30g)

Szacowany czas przygotowania: 30-45 minut

Sposób przygotowania:

  1. Potnij warzywa
  2. Wstaw mięso do gotowania i przypraw
  3. Zblenduj warzywa
  4. Do miksu warzyw dodaj oliwe z oliwek
  5. Gotuj w temp. 120 stopni przez 2 minutyj
  6. Dodaj zmiskowane warzywa do gotowanej zupy z łyżeczki
  7. Wyjmij zmiskowane warzywa z gotowanej zupy gdy nabiorą smaku
  8. Zmieszaj miks z babka jajowatą
  9. Dodaj 2 jajka i wymieszaj
  10. Dodaj do gotującej wody miks z łyżki

Makro

1258kcal| B:67.2g| T:89.3g| W: 33.2g