
Składniki :
- Wołowina szponder(100g)
- Udko z kurczaka(160g)
- Babka jajowata(40g)
- Śmietana 30%(50g)
- Marchew(135g)
- Jajka(112g)
- Kapusta pekińska(100g)
- Cebula(100g)
- Czosnek(10g)
- Oliwa z oliwek(30g)
Szacowany czas przygotowania: 30-45 minut
Sposób przygotowania:
- Potnij warzywa
- Wstaw mięso do gotowania i przypraw
- Zblenduj warzywa
- Do miksu warzyw dodaj oliwe z oliwek
- Gotuj w temp. 120 stopni przez 2 minutyj
- Dodaj zmiskowane warzywa do gotowanej zupy z łyżeczki
- Wyjmij zmiskowane warzywa z gotowanej zupy gdy nabiorą smaku
- Zmieszaj miks z babka jajowatą
- Dodaj 2 jajka i wymieszaj
- Dodaj do gotującej wody miks z łyżki
Makro
1258kcal| B:67.2g| T:89.3g| W: 33.2g